Mozdítsd ki a saját filmetekre, lánykérés megszervezése a tökéletes gyűrűvel
(BRK-145-M)

Anyaga: 2.5 gramm 14K fehér arany

Leírás: Mozdítsd ki a saját filmetekre, lánykérés megszervezése a tökéletes gyűrűvel (BRK-145-M)
Életed legizgalmasabb pillanata lesz, amikor IGENT mond.
Rendelésre, tökéletesen a kedvesednek!
Párod számára egy szokásos esti mozival indul a program. Mi persze már előre egyeztetjük a napot és a részleteket. Kinézitek a filmet, megveszitek a jegyet és a popcornt. Beültök a terembe és várjátok, hogy kezdődjön a film azonban mások nem érkeznek a nézőtérre. Előfordul az ilyen.
Kellő időben becsukódnak az ajtók, elhalványulnak a fények és kezdetét veszi a mozizás. Szokás szerint jönnek az előzetesek, reklámok, egyre fokozódik a hangulat. A bevezetők után azonban mégsem a kinézett film indul el, hanem a közös fotóitokból, videóitokból összeállított kisfilm!

Ezt az anyagot persze előre elkészítjük, összevágjuk, jóváhagyásra átküldjük. A vetítés alatt szólhat a közös dalotok, de narrátorként kommentálhatod is az egyes emlékeket. Kiemelheted, hogy miért emlékszel szívesen a közös nyaralásra, miért szeretsz vele közösen kutyát sétáltatni, fagyizni vagy csak otthon feküdni. Mit érzel, mikor ránézel és felidézheted, a pillanatot amikor rádöbbentél, hogy teljesen oda vagy érte.

Közben persze már kiderül, hogy egy privát filmvetítésről van szó és csak rólatok szól a mozi!
Amikor a film a végéhez ér, megjelenik a vásznon a nagy kérdés és elérkezünk az est csúcspontjához: letérdelsz párod elé, előveszed az eljegyzési gyűrűt és szóban is elhangzik a lánykérés. Miközben a választ várod, a háttérben halkan még mindig a közös, szerelmes dalotok szól.

A mozis lánykérés akár a rokonok, barátok bevonásával is történhet. Ebben az esetben egy picit elkésve érkeztek a már sötétített terembe, ahol a korábbi sorokban mind az ismerősök foglalnak helyet. Érkezéseteket követően indulnak is az előzetesek, majd pedig a saját összeállításotokkal folytatódik a program. A vetítést követően pedig jöhet a közös ünneplés, a gratulációk begyűjtése és a koccintás a behűtött pezsgővel! :)

A mozis lánykérés megszervezése, egyeztetése, a videók és a fotók szerkesztése kb. 2-3 hetet vesz igénybe. A helyszín a Lurdy-ház mozijának egyik terme.

Gyűrű amit az alkalomhoz ajánlunk:
BRK-145 eljegyzési gyűrű
2,5 gramm 14K, össz: 0,25 Ct H/VS

A TERMÉK A LÁNYKÉRÉS ÉS A GYŰRŰ ÁRÁT IS TARTALMAZZA!
Anyaga: 2.5 gramm/pár 14K fehér
gyűrű fazon: 1 kő plusz sok kicsi
Drágakő csiszolás: Kerek briliáns

Alapár:
235.460 Ft
Rendelésre!
Kalkulált ár: 235460 Ft
KÉRJ IDŐPONTOT MOST: 06-70-501-0016

Gyertek, látogassatok meg minket ékszerszalonunkban, és győződjetek meg magatok minderről!

ELITH DESIGN ÉKSZERPALOTA

Címünk: 1061 Budapest, Andrássy út 43.
(Liszt Ferenc Tér és Nagymező utca között)

E-mail: info@ekszerpalota.hu

Üzlet telefon: 06-1-249-5266
Mobil: 06-70-417-0900
Időpont egyeztetés: 06-70-501-0016
(A telefonszámok nyitvatartási időben elérhetőek.)

Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 11-19h
Szombaton: 10-14h
Időpont egyeztetéssel hétköznap 8-17 óráig.

Nálunk nem kötelező időpontot egyeztetni, nyitvatartási időben jöhetsz bármikor.
Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy frekventált időszakban (délután 16-19 óra között és egész szombaton) előfordulhat hogy sokan jönnek egyszerre.
Ha nem szeretnél sorban állni, kérj exkluzív időpontot!
Időpont egyeztetés
: 06-70-501-0016

Ingyenes parkolás egy közeli parkolóházban! (lemértük, 4 perc séta)
A parkolóház címe: VI. kerület Akácfa utca 60.
http://www.a60.hu/
Automata parkolóház. Az autódat hagyd ott nyugodtan, mutasd meg nekünk a parkolójegyet, és mi fizetjük a parkolásod.
Az ár tartalmazza:

1, Álmaid nőjének álmai eljegyzési gyűrűjét

2, Ingyen méretre állítást! Az eljegyzési gyűrű általában meglepetésre készül, a méretet általában nem tudjuk előre. Mi ezt találgatások helyett úgy oldjuk meg, hogy a nálunk vásárolt gyűrűket, utólag, egyszer térítésmentesen (ingyen) méretre állítjuk.


3, Divatos gyűrűtartó dobozt


4, Certificatet, azaz minőségi tanúsítványt, ami garanciajegy is egyben


5, Örökös ingyen tisztítást - polírozást. Hozzánk bármikor behozhatod a nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűdet, mi azonnal, ingyen megtisztítjuk és polírozzuk neked! (meg is várhatod!)


6, Örökös nagyobbra cserélési garanciát. Mi vállaljuk, hogy a nálunk vásárolt gyűrűt bármikor visszahozhatod hozzánk, és ha másik ékszert vásárolsz tőlünk, az eredeti gyűrűdet teljes áron beszámítjuk neked!


7, És nem utolsó sorban kedves, szakszerű kiszolgálást! Gyűrűinken bármit meg tudunk változtatni, vagy teljesen egyedi igényt is ki tudunk elégíteni. Rendeléskor, vagy a készítés folyamán, akár többször is, a gyűrűt készítő ötvössel is tudsz konzultálni!Álmaid nőjének eljegyzési gyűrűje